Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Dit zijn wij

Glascentrale Midden Holland De Glascentrale brengt voor u tientallen jaren ervaring mee in glasmontage. Alweer tien jaar staat het bedrijf onder de bezielende leiding van Willem Wiggemans. De ruim dertig vaste medewerkers werken er al jaren en zijn vertrouwde gezichten voor de vaste opdrachtgevers. Waar niet veel mensen bij stil staan, is dat er in beglazing veel vernieuwing is: nieuwe soorten glas, verbeterde montageproducten. Willem is een voorloper qua kennis en neemt zijn bedrijf daar in volle vaart in mee. "De hele wereld doet het op de oude manier. En die jongens van mij zijn al bezig met de nieuwe kwaliteitsnorm!”

Koploper in kennis

De Glascentrale volgt wet- en regelgeving en nieuw ontwikkelde producten op de voet. En loopt over het algemeen voorop met kennis. De prijzen zijn eerlijk, de prijs/kwaliteitsverhouding is in evenwicht. Gesjoemel met producten, daar zal De Glascentrale zich nooit mee inlaten. Glasleveranciers geven tien jaar garantie op hun product, mits het gemonteerd is volgens de geldende normen. En daar kunt u van op aan bij de Glascentrale. Iets wat in de branche helaas niet altijd vanzelfsprekend is.

Kansen voor werklozen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij De Glascentrale geen loze kreet, maar gewoon de dagelijkse praktijk. We nemen deel aan het werkgelegenheidsproject De Participatie Carrousel in Alphen aan den Rijn voor mensen die moeilijk aan werk kunnen komen. Ook begeleiden we een Wajong jongere, een traject met de nodige aandachtspunten, maar we gaan graag de uitdaging aan. Via Werkbedrijf Rijnvicus stomen we een Syrische man klaar voor de functie van werkvoorbereider/calculator. Wij vinden het mooi om die doelgroepen aan het werk te helpen, dat idealisme zit in ons bedrijf.

Oog voor afval en milieu

Het vlakglasafval leveren we gescheiden aan bij speciale inleverpunten. Daardoor is De Glascentrale in het bezit van het ORCIV certificaat van de stichting Vlakglas Recycling Nederland (ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN).

U zoekt een betrouwbare glaszetter? Neem dan contact op met De Glascentrale via Afbeeldingen certificaten

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!