Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Onze missies

Waar niet veel mensen bij stil staan, is dat er in beglazing veel vernieuwing is: nieuwe soorten glas, verbeterde montageproducten. Glascentrale Midden Holland is een voorloper qua kennis en vindt het een uitdaging om als één van de eerste te werken met nieuwe kwaliteitsnormen.

Koploper in kennis

Glascentrale Midden Holland volgt wet- en regelgeving en nieuw ontwikkelde producten op de voet. En loopt over het algemeen voorop met kennis. De prijzen zijn eerlijk, de prijs/kwaliteitsverhouding is in evenwicht. Glasleveranciers geven tien jaar garantie op hun product, mits het gemonteerd is volgens de geldende normen. En daar kunt u van op aan bij ons.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Glascentrale Midden Holland geen loze kreet, maar gewoon de dagelijkse praktijk. De mens staat centraal. We nemen deel aan het werkgelegenheidsproject De Participatie Carrousel in Alphen aan den Rijn voor mensen die moeilijk aan werk kunnen komen. Werkbedrijf Rijnvicus wordt als eerste benaderd als er een nieuwe vacature is. Wij vinden het mooi om die doelgroepen aan het werk te helpen, dat idealisme zit in ons bedrijf.

Oog voor afval en milieu

Het vlakglasafval leveren we gescheiden aan. Glascentrale Midden Holland is in het bezit van het ORCIV certificaat van de stichting Vlakglas Recycling Nederland (ORCIV staat voor Onafhankelijk Register Certificatie Inzamelpunt VRN). Ook restafval en plastic worden gescheiden afgevoerd. Papier gaat naar een sportvereniging en lege cartridges naar een goed doel. Om energie te besparen, is inmiddels een volledig nieuw lichtplan gerealiseerd.

U zoekt een vakkundige glaszetter in Alphen aan den Rijn en omgeving?

Neem dan contact op met Glascentrale Midden Holland via 0172 219040 of info@glascentralemiddenholland.nl

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!