Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Ons bedrijf

Bij bouw en beglazing loopt u tegen vele vragen, uitdagingen en eisen aan. Wij kunnen u daarbij als onafhankelijk adviseur compleet ontzorgen. Het hele traject is bij ons in goede handen: van glasadvies, glasberekening, inkoop, montage, tekenen tot eventueel constructiewerk. Glascentrale Midden Holland brengt voor u tientallen jaren ervaring mee in glasmontage. De meeste medewerkers werken er al jaren en zijn vertrouwde gezichten voor de vaste opdrachtgevers. Als bedrijf vervullen wij een voortrekkersrol in de Werkgroep van het Kenniscentrum Glas en in de Certificeringscommissie van de Vakgroep GBO en zijn wij actief deelnemer aan de NEN-commissie NPR 3577. Onze opdrachtgevers zijn aannemers, vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaars (VVE's), onderhoud- en schildersbedrijven.

Waarom Glascentrale Midden Holland?

Glascentrale Midden Holland stelt de opdrachtgever (klant) centraal, adviseert naar bestek en tekeningen, maar luistert bovenal naar de wens van u.

Onafhankelijk

Wij opereren 100% onafhankelijk. Glascentrale Midden Holland is als een van de weinige grote glasmontagebedrijven in Nederland niet gebonden aan één bepaalde glasfabrikant. Dat biedt ons de mogelijkheid voor u een onafhankelijke keuze te maken uit verschillende glastoepassingen. Door onze onderhandelingspositie bij de leveranciers profiteert u van een goede prijs.

Glasspecialist

Onze glaszetters en monteurs zijn professionals in het specialisme glas. Ze hebben een gedegen basis vanuit hun opleiding, maar de echte vakkennis werd en wordt opgedaan in de praktijk. Zowel het bedrijf als elke medewerker is gecertificeerd volgens de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) en in het bezit van het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie (GBO). Door voortdurende bijscholingen blijft iedereen op de hoogte van alle vernieuwingen in het vakgebied.

Veelzijdig

Geen focus op een enkel vakgebied: de kracht van Glascentrale Midden Nederland ligt in de veelzijdigheid. U kunt ons inzetten voor de beglazing bij renovatie, nieuwbouw, transformatie, monumenten én glazen specials.

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!