Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Nieuwbouw

Glascentrale Midden Holland levert glas en verricht montagewerk dat varieert van een enkele ruit bij één woning tot duizenden ruiten bij grootschalige projecten. Vanzelfsprekend verlenen wij altijd dezelfde service en kwaliteit. Of het nu gaat om het beglazen van dakkapellen of de complete beglazing bij een nieuwbouwwijk.

Prefab

Bij nieuwbouwprojecten heeft de opdrachtgever de keuze tussen glasmontage op de bouwplaats zelf of prefab in de timmerfabriek. Zeker in de woningbouw is prefab de nieuwe tendens. De timmerfabriek maakt de kozijnen en onze glaszetters zorgen daar voor de beglazing. Deze kozijnen worden vervolgens op bokken gepakketteerd en naar de bouw getransporteerd. In veel gevallen na eerst nog op de gevelelementen te zijn gemonteerd. Efficiënter kan niet en dat komt tot uiting in de kwaliteit en de prijs. Wij verzorgen voor u de calculatie, geven aan welk glaspakket in welk kozijn komt, kopen het glas in, monteren het en regelen de nazorg op het werk. Meer weten over prefab plaatsingsmogelijkheden? Bel ons!

Utiliteitsbouw

Gebouwen die geen woonbestemming hebben, zoals scholen, ziekenhuizen, winkels, kantoren, bedrijfshallen en fabrieken, vragen om een totaal verschillende aanpak. Andere eisen met andere glassoorten en vaak een speciale logistiek voor het kunnen monteren van de beglazing. Hoe krijg je het glas binnen, hoe boven en hoe geplaatst? Dat is de uitdaging die wij graag aangaan.

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!