Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Specials

Balustrades, luifels, trappen, hardglazen deuren, binnenwanden, Reglit/Profilit gevels, interieurbeglazing; er is veel mogelijk met glas als u echt iets bijzonders voor ogen hebt. Speciale glastoepassingen vragen om specifieke kennis en die hebben wij in huis. Wij luisteren, tekenen, berekenen, adviseren, leveren en monteren: pas als de klant helemaal tevreden is, zijn wij dat ook! Naast de glazen special leveren wij de profielen, het hang- en sluitwerk en overige benodigde materialen.

Er kan veel met glas

Veelgevraagd zijn glazen balustrades, zowel voor buiten als voor binnen. De balustrades moeten iets uitstralen, met rondingen en glooiingen maken we er een eyecatcher van. Toepassing van glas in de binnen- en buitenarchitectuur stelt extra eisen aan de veiligheid van het glas. Dat wordt van tevoren nauwgezet doorgerekend.

Heel speciaal: 100% onafhankelijk

Ook bij speciale constructies is het niet gebonden zijn aan één leverancier een groot voordeel. Wij hebben een groot netwerk en elke fabrikant heeft zo zijn eigen specialisme. Zo kunnen wij altijd de beste materialen voor u uitkiezen.

Wij leiden u graag omhoog

Heeft u plannen voor een bijzondere glazen toepassing? Laat u inspireren door eerdere projecten.

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!