Liever direct contact?

phone 0172 - 219 040

keyboard_arrow_right Renovatie

Bij woningrenovatie wordt standaard enkelglas vervangen door dubbelglas. In de huidige markt, waarin het energielabel een steeds grotere rol gaat spelen, vervangen we inmiddels ook al het oude en 'gewone' dubbelglas door dubbelglas van een HR++ kwaliteit. Door ons grote netwerk kunnen wij samen met een gecertificeerde timmerfabriek een totaalpakket aanbieden, als er meer gevraagd wordt dan het vervangen van glas alleen. U kunt dan alles in één hand houden.

Altijd de juiste aanpak

Er zijn verschillende soorten woningrenovaties. Glasmontage Midden Holland is op elke situatie ingespeeld. Of de woningen nu tijdelijk onbewoond zijn, of dat bewoners er tijdens de renovatie blijven wonen: alle werkzaamheden worden in goed overleg met u als opdrachtgever en de bewoners uitgevoerd.

Jarenlange ervaring

Dat u een renovatie met een gerust hart aan Glascentrale Midden Holland kunt overlaten, toont het volgende voorbeeld. Dertig jaar geleden werd in de wijk Vreewijk in Rotterdam een totale renovatie gestart: van enkelglas naar dubbelglas. Gedurende een periode van 12 jaar is daar onafgebroken door ons aan gewerkt. In 2017 mochten we voor een deel de nieuwe renovatie weer op ons nemen. Toen werden naast het glas ook de kozijnen vernieuwd.

Glascentrale Midden Holland, ook úw glascentrale!